Furesø Elteknik

Hvem er vi, og hvad kan vi

Historien bag

Jeg hedder Anders Danckert og stiftede Furesø Elteknik den 1 Maj 2006. Vi er siden blevet mange ansatte og har udbygget vores kundekreds betragteligt. Vækst er ikke et mål i sig selv, men en arbejdsplads i særklasse, hvor vores elektrikere lærer at være de dygtigste og mest servicemindede. Motoet som vores lærlinge skal kunne er kvalitet og service - så må du komme en time senere hjem.

Virksomheden idag, opsætter og installerer alt fra simple elinstallationer til komplekse totalløsninger, hvor vi enten indgår som en del af enterprisen eller håndterer projektet. Vi udfører også mere komplekse systemer, som alarmer, nætværk, IHC og antenne. Vi måler alt igennem inden vi afleverer til kunden og er sikre på det virker. Ellers bliver vi en time til.


Om at samarbejde med os

Furesø Elteknik opererer med et knivsskarpt KLS system, hvor vi blive recertificeret løbende. Dette gør at vi overholder at nuværende og ny lovgivning, vi ved det så at sige inden det bliver lov. Vi blive hørt og målt udefra, hvilket er din garanti for at vi kan vores kram. Vi møder altid op til tiden, informerer om arbejdet der skal ske og lader dig være en del af det skulle du ønske det.

Ved arbejde hos private sætter vi stor ære i at efterlade hjemmet som vi kom. Du kommer med andre ord ikke til at se vi har været der. Vi støvsuger og vasker gulve hvis det er nødvendigt, da vi godt ved vores arbejde kan rode.

Ved erhverv er vi hurtigt ude og inde. Vi ved at det sjældent er elektrikeren der er tid til, og vi er derfor vant til at arbejde under pres. Vi håndterer derfor gerne elinstallationer udenfor jeres arbejdstid hvis i ønsker det.